150324 logowebsitehorizontaal

Windsurfclub Beekse Bergen is een jonge, enthousiaste en ambitieuze sportvereniging die er alles aan doet om de windsurfsport positief uit te dragen. Op de 70 hectare grote plas van de Beekse Bergen wordt al meer dan 45 jaar actief gesurft. De windsurfclub heeft er een clubgebouw op een fantastische locatie, met eigen strand en een mooi terras in een prachtige natuurlijke omgeving. Als de zon schijnt vind je hier het enige stukje 'Caribbean' van de Lage Landen.

foto plattegrondDe club is voorzien van een gezellige bar waar een hapje en een drankje voor zeer schappelijke prijzen te verkrijgen zijn. Verder beschikt de windsurfclub over ruime kleedkamers met gratis warme douches, een eigen beachvolleybalveld, ruime parkeergelegenheid en een grote plankenberging waar je jouw eigen surfspullen veilig kunt stallen.

229462 204500919589024 6744776 nIedereen die wil beginnen met surfen is bij Windsurfclub Beekse Bergen aan het juiste adres. We geven bijvoorbeeld rookielessen aan kinderen van 10 t/m 15 jaar. Zij gaan 'op windsurfen' en krijgen elke zondag les van onze instructeurs. Er zijn ook lessen voor volwassenen op zondagmiddag. Daarnaast is het ook mogelijk om privélessen af te spreken.

Kun je al windsurfen maar heb je geen eigen surfspullen? Geen probleem! Voor een schappelijk bedrag maak je gebruik van het surfmateriaal van de vereniging en kun je komen surfen wanneer het jou uitkomt. Mocht je later behoefte hebben aan een opfrisles of wil je eindelijk eens planerend die gijp afmaken dan plan je gewoon een afspraak met één van de instructeurs.

De meer ervaren surfers varen, behalve op de plas van de Beekse Bergen, ook op andere locaties. Onderling wordt er afgesproken om bijvoorbeeld naar de Grevelingen, Oostvoorne of Scheveningen te gaan. Regelmatig worden zulke dagen ook vanuit de vereniging georganiseerd. Want hoewel windsurfen in de basis een individuele sport is, is er niks mooiers dan met z'n allen over het water te scheuren.

Let's surf together!